Blog in podcast — 2. sezona RSS11: Gibanje otrok - pogovor s športno pedagoginjo Natalijo Kotnik (@mami_v_taktu)

Pred časom bi bila tema o gibanju otrok nezanimiva, saj so se otroci ves čas gibali, premikali in na tak način raziskovali svet. V tem času pa je drugače. Vsakodnevno slišim, da so otroci večino časa za računalniki, izgubljajo na kondiciji, koordinaciji telesa in se redijo. V ta namen sem danes v 2. epizodo 2. sezone podcasta Nasveti učiteljice Nine povabila osebno trenerko, ki uči tako starejše, kot mlajše. Poleg športne pedagoginje pa je Natalija po poklicu tudi vzgojiteljica predšolskih otrok.

Nadaljuj branje10: Učenci s posebnimi potrebami - pogovor s profesorico inkluzivne in rehabilitacijske pedagogike Tjašo I. Lešnik (@zabavnoučenje)

Danes gostim inkluzivno in rehabilitacijsko pedagoginjo, ki svoj poklic opravlja z vsem srcem, stremi k svojemu napredku in napredku drugih. Na svojem instagram profilu zabavno učenje podaja znanje na področju izobraževanja. Uraden pogovor traja približno 20 minut, najin pogovor pa je trajal veliko dlje. S Tjašo sva se energetsko povezali, saj razmišljava podobno a le toliko drugače, da se lahko razvijejo odlične debate.

Nadaljuj branje