Pozdravljeni,

sem Nina Oblak, mag. prof. razrednega poukaSem Nina Oblak in težko se opišem z le nekaj besedami. 

Sem predavateljica. Delo z otroki te napolni in hkrati me napolni delo z odraslimi. Zakaj ne bi predajala znanja, ki sem ga prejela, tudi naprej? Zakaj ne bi pomagala in širila optimizem, željo, navdušenje do poklica? Zakaj ne bi vsem učiteljicam, vzgojiteljicam in staršem, vsem, ki imajo stik z otroki, pomagala, da se peljejo po svoji poti hitreje in lahkotneje? 

Sem učiteljica na 5ka - resno-zabavna spletna učilnica, ki jo najdeš na Voyo. V spletni učilnici poučujem 1., 2. in 3. razred in tako otrokom, staršem in učiteljem pomagam pri učenju ali iskanju novih zamisli za poučevanje. 

Sem NLP mojstrica. Moje potovanje skozi vesoljni svet NLPja se je začel po naključju. Raziskovanje in radovednost sta me pripeljala do učenja NLP veščin. Metode, ki sem jih spoznala, podkrepijo moje lastno raziskovanje na področju poučevanja. Tehnike omogočajo stopiti stopničko višje in nudijo še hitrejše rezultate bodisi na skupinskih predavanjih ali preko osebnega svetovanja.

Sem učiteljica razrednega pouka in prav ta poklic mi je v življenju dal ogromno. S poučevanjem sem pričela že v 4. letniku fakultete (kljub temu, da sta bila pred mano še 2 letnika študija). Poizkusila sem, saj sem si želela znanje, pridobljeno s fakultete, čim prej predati naprej. V meni so videli potencial in me zaposlili. Od tu dalje se začne moje poglobljeno raziskovanje. Ko od temeljev fakultete ne veš, kako naprej, imaš pa neizmerno željo pomagati otrokom, željo pomagati vsem v stiski ...
Preko poklica in vseh dodatnih izobraževanj sem se izpopolnjevala tako profesionalno kot osebnostno. Rada sem se "postavljala" v vlogo učencev, jih želela razumeti in jim biti v največjo oporo. Verjela sem, da je učenje v šoli veliko več kot le predavati učencem in jih ozaveščati o novih vsebinah tega sveta. Iskala sem nove metode, nove pristope, da bi v tedanjem svetu v (po)polnosti živeli učenci in hkrati mi učitelji. 
Na poti pa se naučila učinkovite komunikacije s sodelavci, vodstvom in starši.  

 


Oblike pomoči in svetovanj

Izberite pomoč, ki ustreza vašim težavam in izzivom.


OSEBNO SVETOVANJE = rešitev vaših težav
Oblike svetovanj:
- V živo,
- preko spleta,
- na sprehodu.

IZOBRAŽEVANJA - za šole, vrtce in starše
Oblike izobraževanj:
- Organizirana za vse predagoške delavce (v živo in preko spleta),
- organizirana v določenem zavodu (po dogovoru s šolom vrtcem).

DELOVNI ZVEZKI za opismenjevanje
- Za učenje tiskanih črk,
- za učenje pisanih črk.